POKLONIJADA – Novogodišnji bazar domaće hrane i poklona bez mane, 3. i 4. decembar, Mercator Centar, Novi Beograd

DOĐITE 3. i 4. decembra u @merkator_centar na #Poklonijada da po drugi put uživate u čarima domaćih, ručno rađenih proizvoda kojih nema na policama tržnih centara!

Prirodna i organska hrana, neverovatne poslastice i čokolade, najluđe krofne, božanstveni sirevi, uključujući i one biljne, fenomelan izbor prirodnih, mesnih delikatesa i brojne druge gurmanske čarolije i zdravolije…

Unikatne pozlaćene ruže i orhideje, ukrasni i upotrebni predmeti od plemenitih vrsta drveta, ručno štrikani šalovi, kape i rukavice, remek-dela hendmejd nakita i primenjene umetnosti.
Prirodna kozmetika i unikatni proizvodi namenjeni nezi kose, kože, lica i tela, čudesne kreme, mirisna ulja i organski preparati.
Neverovatan izbor vrhunskih vina, domaćih rakija, zanatskih piva i likera ograničene serije…
Ukratko, imaćemo čime da nazdravimo!

Nigde drugde, na jednom mestu, nećete pronaći ovakvu riznicu unikatnih, originalnih, drugačijih i posebnih poklona. Za neke vrlo posebne, ali i za one druge, redovne prilike.
Za Novu godinu i Božić, sa slave i preslave, za rođendane i imendane, za rođenja i krštenja, za srebrne, zlatne i dijamantske jubileje, za veridbe, prosidbe i svadbe, za male i velike mature, za diplome i magistrature, za materice, očeve i detince.
Za devojke i mladiće, žene i muževe, sestre i sestričine, braću i bratance, mame i tate, bake i deke, tetke i teče, za decu i odraske, prijatelje i poznanike, koleginice i kolege, za tajne i javne ljubavi i simpatije.
Poklonite sebi nezaboravno iskustvo, a onima koje volite najlepši poklon!

Jer ovo je vreme praznika.

POKLONIJADA
MERCATOR CENTAR, 3.-4. decembar 2022. Beograd
9.00- 22.00 časova