KOCKA PO KOCKA, SUPER LETO!
Pozivamo te na izložbu!

Na Centralnom trgu od 17. do 30. jula i od 7. do 20. avgusta biće postavljene različite kreacije od kockica i to velikih dimenzija!

Zaplovi u svet kockica i uživaj u impresivnoj izložbi! Priključi se zabavnim radionicama i  oduševi se mađioničarskim trikovima.

Sjajna skockana umetnička dela i kreativno leto čekaju te u Mercator Centru.

Celokupan program:

22-23. jul – Igraonica, radionica crtanja, autombilska trka sa temom kockica

29. jul – Igraonica, radionica crtanja, automobilska trka sa temom kockica,

30. jul – Igraonica, radionica crtanja, automobilska trka, Dan stvaranja sa temom kockica

17-30. jul – Izložba kreacija od kockica

 

12-13. avgust – Igraonica, radionica crtanja, roboti od kockica

19. avgust –  Igraonica, radionica crtanja, roboti od kockica

20. avgust –  Igraonica, crtanje, roboti od kockica i mađioničari sa temom kockica

7-20. avgust-  Izložba kreacija od kockica

Više o programu:

 

Igraonica

Mališani će tokom celog dana moći uživati u slaganju kockica. Obezbedili smo im oko 60 kg kockica i 4 stola za igru.

Radionica crtanja

Bojimo već pripremljene crteže sa različitim motivima kockica.

 

Mađioničar

Mališani će imati priliku da uživaju u mađioničarskim trikovima sa kockicama.

 

Kreativni dan

Klinci i klinceze donose svoje već pripremljene kreacije od kockica, a mi ćemo izabrati najbolje u svakoj kategoriji – najlepša, najzabavnija, najkreativnija, itd. Žiri bira najbolje po kategoriji, ali svako  dete će dobiti medalju. Medalja će biti napravljena od metala i kockica.

Roboti

Dva robota od kockica će biti izložena, a deca će imati mogućnost da ih kontrolišu. Takođe, tu će biti dodatni animator koji će uvek biti prisutan i stručan u diskusijama o temi robotike. Robot će moći da rešava Rubikovu kocku, reaguje na prisustvo posetilaca, kreće se i obavlja različite zadatke.

Više o izložbenim postavkama:

Rivendell:

Prastara šuma krije dom vilenjaka, iz popularnog romana epske fantastike, “Gospodari prstenova”. Prelepi vilenjacki dizajn, lukovi i visoki tornjevi dominiraju predelom. Ali čak ni Rivendell nije siguran od najezde Orka! Možeš li pronaći sve čarobne stanovnike šume? Neki su se maskirali u pečurkice, a drugi zive duboko u pećinama.

Fabuland:

Divno mesto za život gde životinjice mogu da uživaju u grožđu, šetnji pored reke, slikanju i nepreglednim procvetalim drvoredima. Fabuland je divno mesto za život, posebno u proleće kada sve procveta, mesto gde svako moze da se bavi svojim hobijem, i gde se svi vole. Ljubav i pristojnost je jedini način na koji sve životinjice mogu da žive zajedno. Možeš li primetiti svaku od njih? Šta misliš, gde su se zaputile? Ono što nosi u rukama moze ti dati nagoveštaj.

Avatar:

Na dalekoj planeti Pandori nalazi se neverovatni svet ispunjen bojama, čudnim životinjama i dzinovskim biljkama. Ali suma Pandore dobije posebnu draž nocu, kada biljke i zivotinje pocnu svetle flurescentnim bojama. Možeš li pronaći našeg junaka Džek Sali i njegove drugare u gustoj džungli?

 

Čekamo te!