Tokom prosečnog ljudskog života naša stopala kažu naprave toliko koraka da možemo četiri puta da obiđemo planetu. Iz dana u dan, naša fantastična stopala su nam tu za trčanje, skakutanje, plesanje, hodanje, stajanje i oslanjanje, za sva propinjanja na prste i osećaj meke trave ili peska na plaži. Stopala nas povezuju sa tlom, nose u istraživanje svakim korakom, drže uspravnim i priroda ih je savršeno kreirala za sve ove funkcije.

Stopala su pravo remek delo prirode i vredni radnici u svakom trenutku

Stopala čine gotovo četvrtinu svih kostiju u telu i u njima ima više nervnih završetaka po kvadratnom centimetru nego bilo gde na telu.

Ona čine osnovu na koju se naslanja ostatak tela, zadužena su za balans, posturu, pokretljvost i stabilnost. Stoga je nega i briga o stopalima važan deo zdravog životnog stila.

Lagan hod i uspravno držanje odlika su mladalačkog izgleda i dobrog osećaja u telu

Za šta su takođe, pogađate, zaslužna naša stopala stoga idemo na predloge kako da negujemo svoja stopala, ne samo tokom letnje sezone već cele godine.

The Body Shop Peppermint Cooling Foot Spray

Hodajte bosi kada god ste u prilici, a posebno po travi i u prirodi. Takva šetnja podseća sve senzore u našim stopalima na vezu koju mi kao bića imamo sa prirodom, pruža jedinstvenu masažu stopala i vežba mišiće i tkiva stopala. Pokazalo se da umanjuje stres, poboljšava san i deluje umirujuće i uzemljujuće.

Vežbajte svoja stopala tako što ćete im pružiti redovne posebne vežbe za mobilnost i aktivnost posebno svoda stopala. Rolajte lopticu bosim stopalom, podižite maramicu ili kliker s poda prstima stopala, gazite po specijalizovanim mekanim podlogama sa bodljicama za masažu stopala. Pronađite vežbe koje su vam zabavne i menjajte ih kada ih savladate.

The Body Shop Peppermint Reviving Pumice Foot Scrub

Razmazite svoja stopala ona to i te kako zaslužuju. Uvrstite hranljive kreme za stopala u svoju jutarnju i noćnu rutinu. Pružite im redovne masaže i pilinge. Obradujte ih toplim uljima ili posebnim osvežavajućim proizvodima za stopala. Ovo će vam pomoći i da redovno pregledate svoja stopala i na vreme uočite da li im je potrebna bilo kakva posebna terapija.

Guam piling od morskih algi

Čuvajte svoja stopala. Dozvolite sebi da podignete noge nakon dugog dana. Zaštitite ih kremom za sunce. Priuštite im da osete zemlju, travu, potok, prirodu. Zahvalite im se. Pustite ih da osete tlo i da se sete. Naša su stopala stvorena da pruže stabilan i udoban korak.

Guam pena za drenažu sa efektom hlađenja