DOĐI I UŽIVAJ U POPUSTIMA ZA DAN ŽENA!

Povodom 8.marta odlučili smo da te obradujemo sjajnim POPUSTIMA koji idu do 50%. 😍

Pokloni sebi nezaboravan šoping i  obnovi garderober #musthave odevnim komadima iz nove prolećne kolekcije.

Čekamo te na mestu gde je sve po tvom!

Spisak pousta u tabeli.

 

AMC 15% popusta na novu kolekciju. Popust važi od 4. do 8.3.
B:PM 7. 3. – 10% popusta na celokupnu ponudu;
8. 3. – 20% popusta na celokupnu ponudu.
Concept&Hype 20% popusta na sve artikle nove kolekcije proleće/leto
Fashion Paradise 15% popusta na novu kolekciju
Gerry Weber Do 70% popusta na kolekciju proleće leto
House of Samsonite Do 50% popusta na selektovane artikle
Kliker Gift Shop 10% popusta na ceo asortiman 8.3.2022
Knjižare Vulkan 15% popusta na čitav asortiman, osim na već snižene i akcijske cene. Popust se ne sabira sa članskim popustom. Popust važi 7. i 8.3.
Labrador 10% popusta na ceo asortiman
Lindex 20% na celokupan asortiman za žene i veš za žene. Ponuda važi i na Super cene i ne može se kombinovati sa ostalim pogodnostima.
Modiana Do 70% popusta na kolekciju proleće leto
Mona 10% popusta na kožu i galanteriju 20% popusta na tekstil
Period trajanja akcije je od 7. do 8.3.
My Case Od 20% do 50% popusta na ceo asortiman
N sport – N Fashion 20% popusta na deo asortimana
Natura Siberica 20% popusta na ceo asortiman, osim na već snižene i akcijske cene
Omni Casa Naf Naf 20% popusta na sve dimenzije prekrivača I na određene modele stolnjaka.                                        *Popust važi od 5. do 8.3.
Optika La Gatta Od 20% do 50% popusta na sunčane naočare. Do 20% popsuta na dioptrijske okvire uz kupovinu dioptrijskih stakala Hoya *Popusti se ne odnose na brend Cartier. Popust važi od 5. do 15.3.
Sbb EON i D3 paketi
Svi novi pretplatnici koji se opredele za D3, EON TV, Duo TEL Silver ili EON Duo pakete, dobijaju promotivnu cenu prvih 10 meseci 50% od pune komercijalne cene paketa uz minimalno korišćenje usluga od 24 meseca.
Svi novi pretplatnici koji se opredele za Duo TEL Silver paket, uz prenos fiksnog broja u SBB mrežu, dobijaju promotivnu cenu prvih 12 meseci 50% od pune komercijalne cene paketa uz minimalno korišćenje usluga od 24 meseca.
Svi novi korisnici koji se opredele za EON pakete, dobijaju promotivnu cenu prvih 15 meseci 50% od pune komercijalne cene paketa uz minimlano korišćenje usluga od 24 meseca.
Svi novi pretplatnici koji se opredele za EON pakete, uz prenos fiksnog broja u SBB mrežu, dobijaju promotivnu cenu prvih 17 meseci 50% od pune komercijalne cene paketa uz minimalno korišćenje usluga od 24 meseca.
Pređi na veći paket
Pretplatnici kablovske televizije, D3 i EON TV paketa, ukoliko se opredele za neki od EON TV paketa koji je cenovno viši, dobijaju 10 meseci da odabrani paket plaćaju po punoj komercijalnoj ceni starog paketa uz minimalnu ugovornu obavezu od 24 meseca.
Pretplatnici kablovske televizije, D3, EON TV, Promo TEL, Duo TEL Silver, Duo NET, Postpaid internet, Flat i EON Duo paketa, ukoliko se opredele za Duo TEL Silver ili EON Duo pakete, koji su cenovno viši, a bez gubitka telefonije i internet usluge (npr. prelazaka sa Duo TEL na Duo NET ili Duo NET na Duo TEL paket), dobijaju 10 meseci da odabrani paket plaćaju po punoj komercijalnoj ceni starog paketa uz minimalnu ugovornu obavezu od 24 meseca.
Pretplatnici kablovske televizije, D3 i EON Light TV paketa, ukoliko se opredele za Duo TEL Silver paket, uz prenos fiksnog broja u SBB mrežu, dobijaju 12 meseci da odabrani paket plaćaju po punoj komercijalnoj ceni starog paketa uz minimalnu ugovornu obavezu od 24 meseca.
Pretplatnici kablovske televizije, D3, EON TV, Promo TEL, Duo TEL, Duo NET, Trio, Postpaid internet, Flat, Tel, EON Duo i EON paketa, ukoliko se opredele za EON pakete, koji su cenovno viši, dobijaju 15 meseci da odabrani paket plaćaju po punoj komercijalnoj ceni starog paketa uz minimalnu ugovornu obavezu od 24 meseca.
Pretplatnici kablovske televizije, D3, EON TV, Duo NET, Postpaid internet, Flat i EON Duo paketa, ukoliko se opredele za EON pakete, koji su cenovno viši, uz prenos broja u SBB mrežu, dobijaju 17 meseci da odabrani paket plaćaju po punoj komercijalnoj ceni starog paketa uz minimalnu ugovornu obavezu od 24 meseca.
S&L JOKIC JEWELERY&WATCHES 10% popusta na uvozni program satova i nakita
Springfield Do 50% popusta na selektovane artikle
Srebrni nakit 10% nova kolekcija,
20% stara kolekcija i označeni proizvodi.Popust važi 7. i 8.3.
Telekom Svi korisnici koji izvrše ugovaranje ili reugovaranje Box4 (crveni, plavi, beli i zlatni) paketa na 24 meseca UO uz standardnu komercijalnu ponudu ostvaruju popust za kupovinu posebno označenih modela uređaja.
The Manual Co. 20% popusta na tašne, novčanike i sitnu galanteriju iz Manual kolekcije
10% popusta na kaiševe Manual
10% popusta na celokupan asortiman CWM kolekcije
30% popusta na određeni deo asortimana. Popust važi od 4. do 8.3.
Tom Tailor 20% popusta na žensku kolekciju
The Body Shop 20% popusta na Spa of the World kolekciju
Vitapur_Svilanit Dodatnih 10% popusta na sve
Dodatnih 20% popusta na sve dušeke
1+1 gratis sve posteljine i pokrivači.*Popust važi od 3. do 8.3.
LC Waikiki 20% popusta na kolekcije za žene i devojčice 7. i 8.3
Women Secret Do 20% popusta na selektovane artikle
Zlatarna Celje 11% popusta na deo kolekcije od srebra i zlata, i celokupan asortiman Seven satova.
Popusti i pogodnosti se ne sabiraju, a odnosi se na artikle koji su na zalihama. Popusta važi od 7. do 9.3.