Super kartica

Super kartica

U MERCATOR HIPERMARKETU U BEOGRADU I NOVOM SADU SAKUPLJAJTE BODOVE I OSTVARITE POPUSTE KUPUJUĆI NAJPOZNATIJE SVETSKE BRENDOVE KOJI ĆE VAŠU SVAKODNEVNICU UČINITI BOGATIJOM I MODERNIJOM.

Šta je Super Kartica?
Program nagrađivanja u koji je uključeno više partnera i svaki od njih Vas nagrađuje za kupovinu ili korišćenje njihovih usluga. Platna Super Kartica je kartica koja Vam omogućava da sakupljate bodove i plaćate. Ona je sada tu da Vam omogući da kupujete na rate i istovremeno sakupljate bodove, i to do tri puta više bodova nego do sada!

Kako do bodova?

Svakom kupovinom u Mercator hipermarketu Vi ostvarujete bodove. Nezavisno od načina plaćanja, bodove sakupljate kupovinom bilo kojeg artikla. Za svakih potrošenih 120 dinara dobijate 1 bod.

Sve što trebate da učinite je da na kasi provučete Vašu Super Karticu. Najviše bodova možete sakupiti kada plaćate platnom Super Karticom jer Vas tada nagrađuju i Mercator i Sberbank.

Kako sakupiti najviše bodova u Mercatoru?

 

  • Izaberite neki od proizvoda sa oznakom „Super cena uz Super Karticu” i ostvarite popust na izabrane proizvode iz označene akcije. Sve što treba da uradite je da pokažete vašu Super Kartice na kasi.
  • Svaka kupovina ponedeljkom u Mercator hipermarketu vam omogućava duple bodove na Super Kartici.
  • Svaki utorak je za Super utorak, jer sa Super Karticom ostvarujete 10% popusta uz svaku kupovinu u Mercator hipermarketu u Beogradu i Novom Sadu.

Još nešto vrlo važno – Platna Super Kartica u Mercator hipermarketu vam omogućava plaćanje do 12 rata bez kamate i naknade.

Najbrža kupovina uz Super Karticu

Sken za tren je nova usluga za korisnike Super Kartice i platne Super Kartice, u svetu poznata kao self-shopping. Kupujte jednostavno, moderno i brzo bez pakovanja, bez kucanja i bez čekanja na kasi!  Sve što treba da uradite je da se registrujete za uslugu na infopultu, ulogujete sa vašom Super Karticom ili platnom Super Karticom, uzmete skener i vaša brza kupovina može da počne! Skenirajući svaki artikal posebnim aparatom pre stavljanja u kolica, izbegavate čekanje i na kasi, a omogućava vam se praćenje kupljenih artikala, iznosa kupovine i ušteda koju ostvarujete. Nakon odabira artikala potrebno je da dođete na kasu, specijalno posvećenu ovoj usluzi, gde će kasir obaviti samo naplatu vaše kupovine.

Probajte i vi ovu uslugu i uverite se u pogodnosti koje vam Sken za tren pruža.

Još nemate Super Karticu?