SBB

SBB

Besplatna digitalizacija za SBB korisnike u Novom Sadu

U toku je projekat besplatnog prelaska na digitalnu televiziju, koji kompanija SBB realizuje za sve svoje korisnike u Novom Sadu.

Sve prednosti digitalne televizije korisnici dobijaju bez dodatnih troškova ili potpisivanja novog ugovora, po istoj ceni mesečne pretplate koju su do sada plaćali.

Pored još boljeg, digitalnog kvaliteta slike i zvuka, dobijaju i veći izbor TV sadržaja: više od 100 kanala, od čega čak 13 u HD rezoluciji u osnovnom paketu (SK 1, SK 2, SK 3, SK GOLF, N1, Fashion TV, History i 24kitchen…). Na raspolaganju je i TV vodič (EPG), pomoću kojeg vrlo lako, na TV ekranu, mogu da pristupe informacijama o programskim šemama, sadržajima emisija, filmova i serija i do 3 dana unapred.

Proces digitalizacije i gašenje analognog signala odvija se fazno, po delovima grada, do kraja juna. Svakog korisnika pojedinačno kontaktira SBB tehnička podrška, nakon čega ovlašćeni instalater dolazi na kućnu adresu u dogovorenom terminu i povezuje novu opremu.

Do kraja juna svi SBB-ovi korisnici u Novom Sadu, uključujući i korisnike koji već imaju digitalne pakete, će imati isključivo digitalnu televiziju, koju će moći da gledaju u celoj kući.

Contact

Mercator centar Novi Sad

Return To Top