NAJBRŽA KUPOVINA NA POZNATOM MESTU – SKEN ZA TREN

NAJBRŽA KUPOVINA NA POZNATOM MESTU – SKEN ZA TREN

Želite da kupujete jednostavno, moderno i brzo? Bez pakovanja, kucanja ili čekanja na kasi? Posetite vaš Mercator hipermarket i uz inovativni Sken za tren doživite najbržu kupovinu ikad. Sve što treba da uradite jeste da se registrujete na infopultu, ulogujete sa vašom Super Karticom ili platnom Super Karticom, uzmete skener i vaša brza kupovina već tada može da počne.

Skenirajući svaki artikal posebnim aparatom pre stavljanja u kesu koja je u vašim kolica, izbegavate čekanje na kasi i pakovanje svega što ste kupili. Ovakav vid pametne kupovine ne samo da štedi vaše vreme, nego čuva i vaš kućni budžet. Sken za tren vam omogućava praćenje kupljenih artikala, iznosa kupovine i ušteda koje ostvarujete. Daje vam mogućnost da vidite sve akcije, kao i mogućnost da u svakom trenutku pregledate najtraženije proizvode u radnji. Čim odaberete sve ono što će obradovati vas i vašu porodicu, potrebno je samo još da odete na specijalno označenu blagajnu, i kasir će samo obaviti naplatu vaše kupovine.

Sken za tren je nova usluga namenjena isključivo korisnicima Super Kartice i platne Super Kartice. U svetu je poznata kao self shopping i postala je popularna, jer kupovinu čini jednostavnijom, bržom i modernijom.

LOGOVANJE

Kada dođete do terminala, ulogujte se prinošenjem barkoda vaše Super Kartice ili platne Super Kartice barkod citacu. Uzmite aparat koji zasvetli i možete početi sa skeniranjem artikala.

SKENIRANJE

Skenirajte barkod proizvoda pritiskom na dugme “M” i stavite ga u kesu u vašoj korpi. Ukoliko želite da obrišete artikal sa spiska, kliknite na korpu, zatim na artikal koji želite da obrišete i pritisnite “-” dugme. Pri kupovinu artikala na meru, izmerite željeno voće ili povrće na samouslužnoj vagi i nakon toga skenirajte ištampani barkod.

Barkod svakog proizvoda se odnosi na pojedinačni artikal (čak i ako se nalazi na pakovanju sa više artikala).  Zato, ukoliko želite da kupite pakovanje od, na primer, 6 flaša vode, nakon što dodate artikal u korpu na dugme “M”, potrebno je da dodate željenu količinu pritiskom na dugme “+” ili skeniranjem barkoda na dugme “M” do broja 6.

NAPOMENA: Zbog pogodnosti koje se potrošačima obračunavaju na kasama, cene prikazane na uređaju su informativnog karaktera i mogu se razlikovati od cena iskazanih na fiskalnom računu.

PLAĆANJE

Kada ste skenirali sve artikle koje želite da kupite, dođite do specijalno označene kase i predajte skener kasiru koji ce vam naplatiti kupovinu na uobičajeni način, ali bez čekanja, pakovanja  i kucanja artikala na kasi. Ako neki od artikala niste mogli da skenirate, molimo da skrenete pažnju kasiru kako bi uradio to umesto vas. U okviru standardne procedure ponekad će se sprovoditi nasumične provere svih ili nekoliko skeniranih artikala kako bismo bili sigurni da usluga Sken za tren funkcioniše.

NAJČEŠĆA PITANJA:

Šta mi je potrebno da bih koristio Sken za tren?

Da biste mogli da koristite Sken za tren potrebno je da budete korisnik registrovane Super Kartice i/ili platne Super Kartice i da pre prvog korišcenja potpišete pristupni formular koji se nalazi na info pultu. Ako vaša Super Kartica nije registrovana, 24h nakon registracije iste moći ćete da se registrujete i za uslugu Sken za tren.

Neki artikli imaju “zujalicu”. Kako da je uklonim?

Nemojte pokušavati sami da uklanjate sigurnosne elemente. Ukoliko artikal ima sigurnosnu “zujalicu”, molimo vas da taj prozvod izdvojite u korpi i da ga dodate kasiru, kako bi je uklonio nakon plaćanja.

Šta da radim ukoliko se na skeneru prikaže poruka “nepoznat artikal” ili “artikal sa zaštitom” ili barkod proizvoda ne može da se očita?

U tom slučaju molimo da artikal izdvojite od ostalih i skrenete pažnju kasiru kako bi ga otkucao pre plaćanja i/ili uklonio zaštitu.

Vidimo se u Mercatoru!

Mercator centar Novi Sad

Return To Top