PREDSTAVA ZA DECU „JOVA ZMAJ DOLAZI NA ČAJ“ U MERCATOR CENTRU

PREDSTAVA ZA DECU „JOVA ZMAJ DOLAZI NA ČAJ“ U MERCATOR CENTRU

Septembar je mesec kada su školarci glavna tema, a za roditelje izazovan period da im približe školu i ukažu zašto je obrazovanje važno. Zato je naredna subota, 15. septembar u 12 časova u Mercator centru, idealna da vašim mališanima približite učenje o svetu oko nas na jedan zabavan i inspirativan način.

Ovom prilikom specijalno za mališane će biti organizovana interaktivna predstava za decu „Jova Zmaj dolazi na čaj“ u kojoj glavnu ulogu igra šumska kraljica Kalista Trolista. Cilj predstave je da deci ukaže na važnost očuvanja prirode i negovanje ljubavi prema njoj, ali i da pokaže da ljudima i okolini ne treba suditi na osnovu izgleda, jer se iskonska lepota ogleda u iskrenom deljenju i nesebičnosti.

Povod ove predstave je proslava hiljadugodišnjice šume, a tom prilikom će šumska kraljica Kalista Trolista zamoliti svoju drugaricu Leptir Vilu da lepo sredi i dotera šumu, a posebno da obrati pažnju na čarobni kamilica-cvet. Sve važne zvanice, iz raznih šumskih kraljevstava, pohrliće u ovo kraljevstvo ne bi li videle čarobni cvet. Ali do obrta dolazi kada se pojavi prehlađeni Zmaj Jova, koji će nehotice, tražeći lek za svoju kijavicu, napraviti potpuni nered u šumi. Da bi sačuvala cvet i još jednom opravdala kraljičino poverenje, Leptir Vila će postaviti zamku, a da li će sve ispasti onako kako je u početku bilo zamišljeno saznaćete u našoj predstavi.

Dođite da zajedno učimo o prirodi i da se super zabavimo!

Čekamo vas na poznatom mestu sa novim iskustvima, u Mercator centru Beograd.

Mercator centar Beograd

Return To Top